Linn

Boyta 119 m2    Våningsplan 1
Sovrum 3 st         Badrum 2 st
Pris från 580 000 kr inkl. moms

* Priset avser endast husstomme

Linn är ett 1-planshus med en underbar och modern arkitektur. Ett bekvämt hus med boyta på 119m2 till 3-4 personer. Huset har tre sovrum, två badrum och ett stort öppet vardagsrum som förenar kök, matsal och vardagsrum i en yta. De stora glaspartierna i fasaden släpper in ljus och härlig utsikt.

Från vardagsrummet kommer du lätt till andra rum i huset, samt till den rymliga altanen. Huset har ett förråd, som ligger längre bort från sovrum. Line passar bra in i både landskaps- och urban miljö.

Vi erbjuder två planeringslösningar till huset, men det finns nästan obegränsade möjligheter att ändra planeringen enligt Dina önskemål och drömmar. Huset kan byggas även spegelvänt.

Isoleringsalternativ

Isoleringsgrad Fönster Ytterväggar Innerväggar Yttertak Pris från
Standard 2-glas U-värde 1,3 258 mm 125 mm gipsskiva 200 mm 580 000 kr
Premium 3-glas U-värde 1,1 330 mm 125 mm gipsskiva 300 mm 710 000 kr
Super 3-glas U-värde 0,85 375 mm 150 mm dubbelgips 400 mm 800 000 kr

* Det går att välja egen isoleringskonfiguration


Vad du får levererat av BDHUS

BDHUS levererar ett monteringsfärdigt hus. Du får tak, ytterväggar, innerväggar, beklädnad, mellanbjälklag, en av tre isoleringkonfigurationer, 145 mm innervägg. Underhållsfria kvalitetsfönster med 30 års garanti. Fördragna elrör och dosor. Målad ytterpanel. Dörrar av högsta kvalitet. Alla nödvändiga listverk och ett färdigmålat innertak.

Vad du behöver göra själv

I korta drag behöver du själv ordna så du har betongplatta, husmontör, el, vvs, golv och inredning. Det kanske låter som mycket, men en du behöver endast anlita en lokal entreprenör som tar hand om detta. Med våra huspriser räcker det gott och väl att anlita proffs för att ta hand om ditt husbygge.

Att gjuta betongplatta innebär att man ska förbereda marken, isolera, ta fram ritningar för dränering, armera och en hel del annat.

En schbalonsiffra på att gjuta betongplatta varierar från ca 1800-2400 kr/m2 eller mer beroende på svårighetsgrad och läge.

Montering av huset är enkelt för en erfaren snickare som följt monteringsanvisningar tidigare. Tydliga monteringsanvisningar medföljer.

Du kan anlita en lokal entreprenör eller så kan BDHUS hjälpa med en förfrågan till fabriken om de kan avvara personal att montera huset åt dig mot en monteringskostnad. Tiden det tar för att montera ett hus är ca 4 veckor, om du har 4 personer som jobbar heltid.

Till montering krävs hyra av kran i några dagar och en byggnadsställning i ca 10 dagar. Om man anlitar personal från fabriken så måste man också räkna med att boendekostnad och resa tillkommer.

För ett hus på 150 kvm kan en realistisk monteringskostnad inkl allt uppgå till ca 300 000 kr inkl moms.

Du måste ha en auktoriserad elektriker som utför linnstallationen i byggnaden. Rör och dosor är färdigdraget i väggarna för enklare montering. Såvida du inte har gjort ändringar så är rören dragna enligt standardritningen.

Du får tillgång till en standardritning vid beställning som gör att du kan enklare begära offerter från en lokal elektriker.

Det ingår ingenting i varken kök eller badrum, vilket gör att du får helt fria händer i utformningen av dessa viktiga delar i huset.

Du får vid beställning måtten på både kök och badrum vilket gör att du enkelt kan beställa in offerter från köksleverantörer och våtrumsinstallatörer.

Många förstagångsbyggare glömmer att ta hänsyn till tomten. Det ingår ingen tomtarbete i vår offert.

Räkna med att efter huset är färdigt så tillkommer det kostnader för att göra det fint även på tomten. Dessa kostnaden kan innefatta fyllnadsmassa, uppfart, asfaltering, belysning, dragning av el, jord och gräsmatta.

Exempel på totalpris

För att kunna uppskatta totalpriset för huset kan du använda följande ekvation.

Tomtpris + Huspris + Montering + Inredning = Totalpris

Prisexempel Linn: 500' + 715' + 500' + 300' = 2015' kr

OBS. Dessa är högst flexibla schablonsiffror. Du kan spara mycket genom välja rätt tomt, montör och inredning.

Underleverantörer

Hustillverkaren har valt att jobba med välkända nordiska och europeiska varumärken.